Blogda Ara

1.09.2008

YENİ ANAYASA....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiç kimseye baskı yapılmayacak. Müslümanlığın bütün şartlarını yerine getiren müminler 20 yıl sonunda emekli olabilecekler. Emekli olabilmek için AKP’ye oy verme şartı aranacak.

Üç aylarda oruç tutanlara erken emeklilik hakkı, teravihe gidenlere prim verilecek.

Türban zorunlu olmayacak, türbanlılar her 4 yıl için 1 yıl yıpranma alacaklar yani 15 yılda emekli olabilecekler. Türban takanlara Ohal primi verilecek. Türban takmayanlara karışılmayacak ama emeklilik hakları bulunmayacak. Türbanda kadın erkek ayrımı aranmayacak isteyen erkekler de bu haklardan yararlanacak ve RTE’nin beyaz çarşafıyla yola çıkabilecekler.

Çocuklarını 3 yaşından itibaren türbana sokanlar 10, 4 yaşından itibaren türbana sokanlar 8 yıl ve birin dördünden erken emekli olabilecekler. Laik kesim hiçbir zaman üçün birini geçemeyecek

Çocuklarını laik cumhuriyet karşıtı yetiştirenler iş, aş, erken emeklilik, prim haklarından yararlanacaklar.

Cumhuriyeti yıkmakta yardımcı olan 2. cumhuriyetçiler, dönekler, bölücüler, ab ve abd’cilere de özel haklar verilecek, mhp’nin de hakkı unutulmayacak.

Kırmızı türban, yeşil palto, sarı pantolon v.b giyen bayanlara ücretsiz giyim yardımı verilecek kırpık bıyık berberler tarafından ücretsiz kesilecek.

İsimleri tayyip, abdullah, methi, fethullah, sümeyye, büşra vb olanlara işe alımda öncelik tanınacak.

Sivil toplum kuruluşları kapatılarak yerini tarikatlara bırakacak.

Ramazanda iş yerini kapatanlara aylık karının 3 katı kadar, Cuma günü dükkanını kapatanlara günlük karının 5 katı kadar para verilecek. Pazar günü dükkanını açanlara prim verilecek. Hiç kimseye baskı yapılmayacak.

İsteyen herkes şeriat kanunlarına göre yargılanacak, şeriat kanunlarına göre yargılananlar prim, erken emeklilik vb haklardan yararlanacak ve kolay kolay suçlu bulunmayacaklar.

Kadınların çalışmasına karışılmayacak, çalışmayan türbanlı mümin kadınlara çalışan kadınlar kadar maaş verilecek.

Laik yörelerde yetiştirilen küçük büyükbaş hayvanlar kurban bayramında kesilemeyecek.

Kadın erkek tokalaşmasına izin verilmeyecek “bugün elini veren yarın..” vecizesi unutulmayacak.

Din dersi zorunlu olmayacak, din dersi alıp, hatmeden müminler sınavsız istediği üniversiteye girebilecek.

Devlet dairelerinde iş yerlerinde, evlerde, belediye otobüs, minibüslerde mescit zorunlu olacak binek arabasına mescit yapanlar taşıt pulu ödemeyecek.

İslami sermayenin ürünlerini kullananlar vergiden muaf olacak.

Metin Akbulut

Hiç yorum yok: